/
1 View0

Mă numesc Maria Pascal și am venit împreună cu soțul meu Nicolae Pascal. Suntem din s. Zârnești, raionul Cahul. De profesie sunt educatoare. Anul acesta am împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani, soțul a împlinit 70 de ani și totodată în noiembrie vom împlini 40 de ani de căsătorie.

În legătură cu aceste aniversări, copiii noștri: Natalia, Jana, Mariana, Tatiana, Anastasia și Emanuel, au hotărât să ne facă un cadou și ne-au recomandat Centrul de Sănătate „Speranța”, care oferă tuturor doritorilor servicii de reabilitare în bolile cronice ale civilizației: boli cardiovasculare, diabet zaharat, obezitate, boli reumatice, boli cauzate de stres.

Lucrătorii medicali și întreg colectivul de lucrători de aici sunt foarte amabili, mereu cu zâmbetul tămăduitor pe față, grijulii și harnici, aidoma unor albinuțe ce zbor din pom în pom, sorbind nectarul florilor.

Cel mai mult m-a impresionat căldura sufletească, care cred că este factorul principal ce caracterizează acest centru.

Timp de 11 zile de ședere la sanatoriu am observat că aici lucrează oameni profesioniști. Procedurile și plimbările în aer liber se efectuează de terapeuți bine instruiți, buni la suflet. Utilajul este modern, relațiile dintre oameni sunt cele mai civilizate. Aici domină o curățenie impecabilă.

Vreau să adaug că rugăciunile lucrătorilor din acest centru, la început de fiecare procedură, sunt o binecuvântare pentru sănătatea noastră. Băile alternante, masajele subacvatice, procedurile cu aplicarea parafinei, împachetarea (o aplicație locală de căldură umedă pe suprafața corpului ce are un efect de descongestionare a organelor interne) – toate produc un impact pozitiv asupra sănătății noastre.

Aici am beneficiat de diverse programe: antistres, de abandonare a unor vicii rele sănătății, de control al greutății corporale, de rezolvare a conflictelor și multe alte teme foarte interesante ce ne prind bine în viață. Mi-au plăcut foarte mult și bucatele ce sunt preparate doar din produse vegetale. Am avut și lecții de culinărie. Le recomand tuturor să-și facă timp și să vină la Centrul de Sănătate „Speranța”.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să mai revenim în acest colțișor de rai.

Tuturor lucrătorilor din acest centru le aduc în dar cele mai frumoase flori ale recunoștinței pentru lucrul pe care îl fac ca sănătatea pacienților să prospere.

Vă mulțumim din tot sufletul și fie ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze, deoarece fiecare plecăm de aici cu un algoritm nou în viață: alimentație corectă, mai multă mișcare și Cuvântul lui Dumnezeu, pe care zi de zi l-am auzit în acest sanatoriu.