Vindecarea corpului – hrănirea sufletului

Doriți să vă detoxificați corpul, să vă simțiți mai ușor și mai liber, să deveniți mai performanți sau să vă bucurați de un nou început pentru obiceiurile dvs. alimentare pentru a slăbi definitiv? Prin postul Buchinger vă puteți activa pe deplin capacitățile curative. Prin protejarea tractului intestinal și a organelor metabolice, se începe procesul de curățare intensivă, de eliminare a excesului de metaboliți și de revitalizare a întregului corp.

Descoperiți această nouă perioadă de post și bucurați-vă de o stare de bine neașteptată, asociată cu vitalitatea și o nouă energie pentru activitatea de zi cu zi. Ceaiurile preparate din plantele culese și sucurile organice îmbogățesc „planul nutrițional”.

Curățare și Detoxifiere

Doriți o săptămână de curățare intensivă a corpului? V-am pregătit un pachet plin de surprize. Începem detoxifierea cu două zile de post Buchinger, urmate de mai multe opțiuni de detoxifiere, de exemplu, o zi de post cu sucuri, zile cu piureuri, zile cu nutriție crudă, precum și zile de post cu alimente de bază. Aflați cum să vă creați propriile smoothie-uri, experimentați cu fructe și legume și descoperiți opțiunea dvs. preferată de detoxifiere pe care o veți folosi acasă. Prin gama de ceaiuri native sprijiniți rinichii și ficatul.

Intestinul beneficiază de o atenție specială, deoarece un intestin sănătos reprezintă începutul oricărei inițiative de curățare și sănătate.

Astăzi știm că microbiota intestinală (miriadele de bacterii din intestinul nostru) este o cheie pentru sănătatea cardiovasculară, digestivă, metabolică și mentală. Beneficiați de recomandările noastre pentru a înțelege modul în care funcționează microbiota nevoile sale și sprijin practic complet prin utilizarea băuturilor detoxifiante și utilizarea hidroterapiei colorectale.

În timpul zilei așteaptă un pachet atractiv, completat de activități care alternează cu odihna, precum și teme accesibile, pentru a integra zilele de detoxifiere în regimul de zi cu zi. Bucurați-vă de aceste experiențe în atmosfera revigorantă de primăvară la Speranta Lifestyle Center.