/
1 View0

Mă numesc Liuba Urîtu. Sunt pensionară, pedagog de profesie, terapeut nutriționist. Practic modul sănătos de viață de vreo 10 ani. Starea mea de sănătate m-a determinat la asta. Am vizitat Centrul de Sănătate din Herghelia, România un an și jumătate în urmă, acolo am aflat că există un asemenea Centru și în rep. Moldova, s. Sărata Nouă.

Doresc să spun că din cauză că mi-am permis uneori în alimentație carne, ouă, lactate, puțină mișcare, am colesterol ridicat. Nu am fost pe la sanatorii, din cauza tuturor lucrurilor care se pun la dispoziție în majoritatea lor, dar am căutat anume un Centru creștin, deoarece tot ce propune Dumnezeu pentru sănătatea noastră este bun, iar tot ce se face fără Dumnezeu, dăunează.

Am venit la acest Centru de Sănătate fiindcă mă supăra tensiunea înaltă care nu se normaliza nici cu medicație. De asemenea, cu scopul de a mă întări în deprinderea bunurilor obiceiuri de hrană, somn, exercițiu fizic, gândire pozitivă și relație zilnică cu Dumnezeu. Așteptările mele s-au îndreptățit. Nu pot spune că ceva mi-a plăcut mai mult, ceva mai puțin. Luat în ansamblu, mi-a plăcut tot. Centrul este situat în pădure, într-un loc liniștit. Personalul este amabil. Hrana este diversă, regimul este strict. Aici poți lua lecții de sănătate și de viață, poți citi sau procura literatură creștină și de sănătate. Mi-a plăcut și clasa de gătit, ș.a. Dar toate acestea reies din ingredientul de bază – Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă mulțumesc pentru toate!