/
1 View0

Mă numesc Veronica Sandul, sunt din Chișinău, medic de profesie.

Aș începe cu Matei 7:12: „Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel, căci în aceasta este cuprinsă Legea și Prorocii”.

Am luat cunoștință de programul NEWSTART (START NOU) cu doi ani în urmă, în timp ce pregăteam un material pentru o întâlnire cu pacienții mei pe tema „Exercițiul fizic”. Cu mare plăcere am introdus programul NEWSTART în lecțiile mele, mai bine zis întâlnirile de suflet cu populația, pacienții. La șase luni după aceea am întâlnit întâmplător o cunoștință, colaboratoare a Centrului de Sănătate „Speranța”, care m-a informat despre existența unui Centru în rep. Moldova. Am fost încântată să aflu acest lucru și I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru această veste minunată. Astfel, anul trecut am venit cu fiica mea la programul de abandonare a fumatului și eu pentru vindecarea sinuzitei cronice. Acum sunt la Centrul ”Speranța” pentru a doua oară.

Atitudinea personalului față de pacienți e ca o atingere de Lumină a Celui de Sus. El lucrează prin ei. Societatea creează ziduri, bariere între oameni, dar aici toate dispar, se dizolvă. Toate tratamentele ajută atât la vindecarea trupului, cât și a sufletului. Aici domnește o atmosferă de liniște, pace, bucurie. Mi-au plăcut întâlnirile și prezentările de sănătate și de suflet. Seratele la o ceașcă de ceai pentru pacienții care vor să slăbească devin întâlniri la gura sobei, fiindcă fiecare pacient are experiența sa, iar coordonatorul de program încălzește spațiul cu sfaturile sale adecvate. Medicul Centrului, ca un copil neprihănit al Domnului, cu grija și mângâierea lui este mereu alături de fiecare pacient în parte. În timpul sejurului el apărea ca o lumină, la atingerea căreia se crea o imunitate divină.

Îmi doresc din toată inima ca experiența câștigată aici, tot ce am învățat teoretic și practic, să mă ajute să pot oferi pacienților mei vindecare prin aceste metode de tratament naturale. Aș vrea ca ei să poată înțelege că poți fi vindecat cu ajutorul Farmaciei Divine, prin Credință, prin Conștientizare și prin aplicarea celor opt principii ale sănătății.

Uneori întreb pacienții: Unde ar investi? În ce valori? Astfel îmi dau seama că la acest capitol mai este încă mult de lucrat…

Doamne ajută! Buzele noastre să poată purta lauda Ta, căci Tu ești Medicul Superior. Cu ajutorul Tău să pot înălța privirea pacienților mei numai spre Tine pentru o vindecare deplină!