/
1 View0

Bună ziua! Mă numesc Ioan Cobzac și am venit la Centrul „Speranța” din Sărata Nouă împreună cu soția mea Ana Cobzac. Din informațiile pe care le-am primit de la un prieten foarte bun am înțeles că aici la baza tratamentului stă alimentația sănătoasă fără de care orice tratament s-ar putea să nu aibă succes. Deoarece soția mea are grave probleme de sănătate, am hotărât să o aduc aici la tratament. Am strâns tot ce am avut, ba am mai și împrumutat puțin și iată-ne aici. Așteptările noastre au fost depășite. Soția avea la picioare niște răni de 3 luni pe a patra și nu se vindecau. Iar aici chiar după prima procedură au început să se strângă rănile. După procedura a doua rănile s-au strâns 50 la sută. Sper că soția va pleca de aici cu rănile vindecate. Și eu am obținut niște rezultate pe care acasă nu le puteam obține.

Ne-a impresionat foarte mult atmosfera care predomină în sanatoriu. Personalul de aici lucrează cu mare stăruință, nu ca în alte sanatorii, unde până nu-i pui în buzunar, nu vezi o procedură cât de cât normală și plăcută, și unde până și lucrătorii care fac curățenie prin camere caută să le dai ceva ca să fii asigurat că vei fi scutit de neplăceri diferite. Dar aici persoanele cu care am fost în contact direct au avut față de noi o atitudine foarte bună și plăcută, și asta e puțin spus. Lucrătorii medicali au avut o atitudine părintească față de noi, fără ca să le oferim ceva în schimb.

Altor oameni le-aș recomanda să renunțe la alimentația tradițională și treptat, treptat să treacă la o alimentație sănătoasă și să viziteze neapărat sanatoriul dumneavoastră, iar noi sperăm că vom reveni de îndată ce vom putea aduna suma necesară.

Dumnezeu să vă binecuvânteze la fapte bune!