Zece zile care vă transformă petrecute la Centrul de Sănătate Speranța vă vor deschide calea spre remisia diabetului, obezității, bolilor de inimă, artritei, depresiei, migrenelor, anxietății, suferinței, stresului și vă vor ajuta să vă desprindeți de dependențe. Mulți dintre noi știm că stilul nostru de viață ne omoară, dar nu știm cum să ne schimbăm și nici nu avem puterea să ne schimbăm stilul de viață.

Aici la Speranța veți găsi puterea de a face schimbări în obiceiurile dumneavoastră de sănătate și veți învață cum să implementați aceste obiceiuri noi, sănătoase și acasă zi de zi după ce vă întoarceți de la Centrul de Sănătate. Principiile, cunoștințele și abilitățile care transformă sănătatea de la Centrul Speranța vă vor da atât o hartă cât și cheile de deblocare a secretelor sănătății și a bunăstării.

La Centrul de Sănătate Speranța noi avem o abordare unică – Triunghiul Sănătății – harta personalizată pentru sănătatea și bună starea dumneavoastră. Triunghiul Sănătății a fost dezvoltat de Global Support for Lifestyle Medicine în cooperare cu Centrul Lifestyle Herghelia și Universitatea Loma Linda, SUA. Harta este alcătuită din trei elemente esențiale:

1. Educație Biologică. Învățarea și însușirea legilor biologice umane care guvernează bunăstarea este primul pas către sănătate. Scopul nostru este acela ca dumneavoastră să înțelegeți că conformareala legile fiziologiei umane aduce binecuvântare și nu este, așa cum s-a simțit înainte, o restrângere a privilegilor și plăcerilor vieții.

2. Abordare holistică. Atunci când cineva suferă de o boală cronică, nu numai organele deteriorate suferă, ci suferă individul în ansamblu: organe, sisteme, minte, emoții, suflet, spiritualitate. Prin urmare, oferim aici îngrijirea întregii persoane.

La Centrul de Sănătate Speranța, pe baza unor dovezi puternice din cercetare, vă ajutăm să abordați domenii mentale importante precum autocontrolul, voința și cumpătarea care joacă un rol major atunci când doriți să schimbați stilul de viață. Astfel, Centrul de Sănătate Speranța este cadrul perfect pentru a oferi instrumentele, suportul și structura pentru cele mai bune alegeri, decizii și practice pentru o schimbare sănătoasă a stilului de viață.

3. Experimentarea beneficiilor instantanee ale schimbării stilului de viață! Pentru o durată optimă de ședere (10 zile este cel mai optim), experimentați ce se întâmplă atunci când respectați legile fiziologiei și conformați stilul de viață la aceste legi “descoperite” la Centrul de Sănătate Speranța. Rezultatele sunt remarcabile – FUNCȚIONEAZĂ! În 10 zile am arătat într-un studiu clinic randomizat realizat împreună cu cercetători de la Universitatea Loma Linda, SUA, că colesterolul total scade în medie cu 31%, colesterolul LDL scade cu 34%, pacienții au pierdut în medie 1,6 kg., trigliceridele scad cu 21%, zahărul din sânge scade cu 25%. În consecință, oamenii sunt motivați să continue și acasă noul stil de viață învățat la Speranța deoarece s-au simțit atât de bine la Centrul Speranța când au respectat și practicat legile sănătății.

Un al patrulea element esențial de fundal al triunghiului este regăsirea semnificației vieții personale. Acest element esențial este poziționat în centrul triunghiului. Pacienții trebuie să regăsească sensul vieții lor personale pentru a fi motivați la un angajament de schimbare a stilului de viață sănătos pe termen lung.

Triunghiul Sănătății

Triunghiul este o hartă a sănătății cu scopul unic, de a scoate – o persoană dezorientată și pierdută în jungla teoriilor, crezurilor, sistemelor corupte și obiceiurilor nesănătoase și apoi, de a o ghida înspre oaza sănătății depline: corp, minte și spirit. Astfel, la Centrul Lifestyle Speranța ți se oferă o hartă esențială pentru sănătate și deasemenea ești ajutat să o urmezi. Pe măsură ce stabilești obiective personale de sănătate, decizi când și cât de mult vei folosi această harta esențială pentru sănătate – însușită la Speranța. Vă dorim din suflet o viață sănătoasă, cheile sunt în mâinile dumneavoastră!